oonsdag:)

hej alla läsare ! 
 
idag har jag inte gjot så mycket men har köpt pressent åt min syster som fyller 22 :) men kan inte avslölja för hon läser dock min blogg hiihih :)  
 
nej blir ett snabbt inlägg för nu ska jag börja jobba 
 
Puss &kram

en måndagskväll som denna.

 ja idag har jag ju då fikat med fina emeli, det var super mysigt :)
och sen ikväll har jag bara degat vi datan med lite filmer och självklart läst en godnattsaga för min lilla bror, han älskar när jag läser för honom så kan bara inte säga nej när han frågar (: 
 
nej o nu hade jag tänkt mig att få lite sömn i kroppen ska ändå upp halv 10 :) 
 
så sovgott kära läsare!
 
 
 
 

måndag åter igen :(

Hej bloggen och kära läsare! 
 
här kommer lite snabbt om helgen. 
 
Fredag: var jag ute på krogen med sandra! :)  det var rätt längesen man träffade henne, men roligt hade vi tills en jag hatar börjar prata med henne.. oooh jag blev så arg att hon kom men jag vissade dock inte det, så jag gick bara därifrån för hade många andra vänner som var på james night club, där jag också var då! :) men det var ändå en lyckad kväll/natt! :D 
 
lördag: det finns nog inte så mycket att säga om den låg bara hemma och kollade film, mamma och dem var inte heller hemma så blev bara en deg dag.
 
Söndag: Först städade jag mitt rum.. alltid lika kul, eller inte haha ;)  Efter det åkte jag hem till cassandra o fikade och pratade i några timmar, sen efter det åkte jag hem till en killkompis och pratade lite sen åkte jag hem och då var klockan 10 på kvällen.. så tiden går fort om man har det trevligt :)
 
och sen idag ska jag till gynekologen inte roligt menmen det måste göras! :) 
sen ska jag fika med söta emeli. 
 
så det är väl vad jag har planerat för idag så vi kanske hörs ikväll eller  imorgon, hoppas ni får en super dag med jobb eller skola eller jobbsökande kanske 
 
puss&kram :) 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0