lite kärlek på en söndag är aldrig fel:)


oonsdag!

hej bloggen :)
 
Idag var jag på arbetsförmedlingen men dem hjälpte inte till ngt överhuvud taget men nästa månad lär alla pengar rulla in så det känns skönt!
 
har jobbat lite idag med hur tråkigt som helst att bara sitta och ringa och göra undersökningar... men som sagt det ger än lite pengar ju så det är helt klart värt det. :)

imorgon ska jag in till stan för att hämta ut min cykel som har varit på lagning :( och även köpa pressent åt filips (min lillebror) kompis  som fyller år snart så han ska på kalas på fredag så det blir ett pressentkort på bion, det duger alltid åt småungar right :D?
 
nej nu ska jag fortsätta kolla på true blood är på sista säsongen love it :D
 
ha de bäst kära läsare :)
 
 
bild på lillebror o jag 2011
 
 

tiisdag:)

Hej kära blogg:)
 
idag har jag varit hos en kompis i frösakull med massa film mys en sån har regnig dag,. man blir ju bara seg av sånt här väder..
 
imorgon ska jag till arbetförmedlingen på sånt ungdoms garanti men tycker att af suger rätt hårt.. de sägs att dem inte gör någon nytta typ alla av mina vänner säger det, till och med en buss chafför som jag pratade med idag :)

sen imorgon blir det lite jobb med på kvällen då förstås. sen ska jag nog inte göra så mycket mera..
 
vill bara få ett fast jobb så man kan börja leta massa lägenheter..  haha, och självklart köpa massa nya kläder men det kan man ju inte nu när man är helt paaank .. 
 
 ibland undrar jag bara varför allt ska kosta och vara så himmla dyyrt :(
 
På torsdag kommer min söta o snälla syster hem ett litet tag hon fyller trots allt 22 på söndag.. men kan ju inte köpa något till henne man får ju hoppas att mamma fixar det till mig ;)
 
men ni får ha det så bra tills nästa gång
 
PUSS :D
 
 

´freedag :)

 
hej bloggen :) inte kunnat blogga på bra tag på grund av att min data hade gått sönder, men nu är den på topp igen :)
kännde mig så ensam utan min käraste ägodel :$$
 
som sagt idag är det freeeedag och ska till arbetsförmedlingen nu på ett möte strax! hoppas det går bra iaf så pengarna börjar rulla in ... sen ska jag träffa en killkompis ikväll och bara prata lite(Y)  sen Imorgon blir det av till göteborg och gissa vad jag ska göra där?...
 
RÄTT  hahha lisberg med släkten sen kanske min kill kompis kanske också ska dit för att träffa mig , jag blir glad hahah:D 
 
nej nu ska måste jag rusa till stan men ni alla får ha en underbar fredag ! 
 
PUSSS :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0